Așa că vă puteți atinge cu ușurință obiectivul dacă urmați cu sinceritate aceste sfaturi.

Așa că vă puteți atinge cu ușurință obiectivul dacă urmați cu sinceritate aceste sfaturi.

Faceți un masaj complet al corpului

Un masaj al întregului corp cel puțin o dată pe săptămână nu numai că va ajuta la eliberarea stresului din organism, dar este o metodă ușoară și eficientă de a reduce grăsimea de pe burtă. Un mesaj simplu pe zona stomacului ajută la distribuirea grăsimii pe tot corpul și, de asemenea, stimulează funcția metabolismului, care ajută la arderea caloriilor suplimentare din organism.

Acest lucru vă va tonifia abdomenul și, cu consistență, vă puteți recupera cu ușurință vechiul tonifiat și aplatiza stomacul de dinainte de sarcină. Mai ales pentru femeile care se confruntă cu dificultăți în a practica exercițiile de întărire a nucleului și a petrece timp în sală, pentru ele, aceasta este o tehnică ușoară de a-și recupera abdomenul tonifiat.

Reduceți-vă stresul

Stresul crește nivelul de cortizol, cunoscut și ca un hormon al stresului în organism, care este un motiv major pentru creșterea de grăsime indusă de inflamație, în special în zona abdominală. Deci, pentru turtirea stomacului după sarcină, asigură-te că înveți să-ți gestionezi nivelul de stres mental și atunci doar ținta dorită va fi atinsă.

Stresul este declanșat de mai mulți factori, cum ar fi aportul dvs. de nutriție, calitatea și durata somnului și echilibrul hormonal etc. Așa că trebuie să gestionați toate aceste zone de declanșare pentru a vă menține mintea calmă și fără stres. Puteți practica diferite exerciții fizice, precum și pentru creier, care funcționează ca o eliminare instantanee a stresului și, de asemenea, reduc inflamația din organism.

Prin controlul stresului, puteți reduce cu ușurință grăsimea post-sarcină din stomac, precum și din alte zone ale corpului și vă puteți recupera cu ușurință corpul sau silueta tonificată înainte de sarcină.

Sfaturile menționate mai sus pentru aplatizarea stomacului după sarcină reprezintă o combinație perfectă între o dietă sănătoasă, rutina de exerciții fizice și luarea în considerare a unor factori importanți ai stilului de viață. Așa că vă puteți atinge cu ușurință obiectivul dacă urmați cu sinceritate aceste sfaturi.

Cu toate acestea, dacă bebelușul tău este prea mic încât are nevoie de sprijinul și îngrijirea ta deplină, atunci nu slăbește prea devreme, deoarece poate chiar întârzia procesul de recuperare și te poate face prea slab pentru a avea grijă de copilul tău. Este mai bine să așteptați până la controlul postnatal, înainte de a începe călătoria pentru pierderea grăsimii abdominale.

Vizualizați sursele articolului"">Vizualizați sursele articoluluihttps://www.babycentre.co.uk/a1052298/your-post-baby-belly-why-its-changed-and-how-to-tone-ithttps://www.livestrong.com/article/182655-fastest-way-to-a-flat-stomac-after-pregnancy/https://www.stylecraze.com/articles/simple-tips-to-reduce-belly-fat-after-pregnancy/

Dacă sunteți o mamă care pompează și dorește o soluție ușoară pentru depozitarea accesoriilor dvs. de exprimare, adică o pompă electrică portabilă pentru sân, atunci ați vizitat absolut locul potrivit. În acest articol, am înscris cinci cele mai bune pungi de pompă de sân pe care le poți purta cu tine cu ușurință, indiferent de oriunde te-ai duce, pentru a-ți proteja și a păstra laptele matern pentru a-ți hrăni copilul mai târziu.

5 cele mai bune pungi pentru pompa de san

Geantă cu pompă de sân pentru lucru de la Flybold

Sursa: Faceți clic pentru a vizita Amazon.com

Aceasta geanta pentru pompa de san este una dintre cele mai confortabile si perfect proiectate genti cu caracteristicile sale versatile pe care le ofera proaspetelor mamici. Indiferent dacă mergi la locul de muncă sau la un loc de cumpărături, purta cu tine această geantă cu design inteligent, care va funcționa ca îmbunătățitor de personalitate fără ca nimeni să știe că porți o pompă de sân în geantă.

Ce pretinde

Pretinde că oferă o geantă cu pompă de sân bine proiectată, care se potrivește perfect la locul de muncă. Această geantă vine cu multe compartimente împreună cu material de înaltă calitate care vă oferă confort deplin în timp ce o transportați fără a simți nicio încărcare a pompei de sân și a numeroaselor sale accesorii.

Puteți păstra mai multe lucruri în această geantă versatilă, bine concepută, în afară de o pompă de sân. Vă oferă o platformă ușoară pentru a vă exprima laptele oriunde în mod convenabil, fără a vă încurca cu pompa de sân și cu numeroasele sale accesorii. În plus, se potrivește perfect în aproape toate mărcile de pompe de sân electrice portabile disponibile în mod obișnuit.

Ce Conține

Această geantă pentru pompa de sân este extrem de sigură datorită designului și materialului său solid și sofisticat. Cu această geantă, nu trebuie să purtați mai multe genți cu dvs., deoarece puteți păstra aproape toate lucrurile necesare de care aveți nevoie în timp ce ieșiți din casă, în special la locul de muncă.

Este o pungă căptușită cu spumă și căptușită termic pentru o portabilitate ușoară a laptelui și a tuturor accesoriilor de pompare. Are un covoraș care rămâne ferm tot timpul și permite o exprimare ușoară, lăsând produsele de pompare într-o poziție sau aspect foarte ferm și perfect.

Are curea de umăr căptușită pentru transport ușor, mânere îmbrăcate în PU pentru coafare și huse foto pentru bebeluși pe ambele părți în care poți păstra poza persoanei dragi. Are fermoar metalic foarte neted și puternic. Are doua compartimente, cel mai mare este pentru pompare si cel mai mic pentru pastrarea accesoriilor.

Experiența utilizatorului

Mamele care lucrează pentru care este de fapt destinată această geantă sunt foarte mulțumite de materialele și caracteristicile acestei pungi de pompare mai mari bine concepute. Cu această geantă, pot transporta cu ușurință lapte, accesorii de pompare, pachete de gheață, cutie de prânz și alte lucruri de lucru foarte confortabil și în siguranță.

De asemenea, nu trebuie să-și facă griji cu privire la stilul și imaginea lor, deoarece este bine sofisticat, conceput pentru femeile care lucrează, în special cu un mâner și un suport elegant, ceea ce îl face atât de iubitor și favorit printre toate proaspetele mame.

Pro

Această geantă are compartimente laterale căptușite termic pentru a transporta laptele și accesoriile sale într-un mod destul de sigur.Compartimentul său principal este bine organizat pentru a transporta mobil, laptop, ambreiaj, chei, produse cosmetice etc.Covorașul său pătrat oferă o aranjare ușoară în timp ce vă exprimați laptele.Are un mâner în stil PU care asigură stilul împreună cu confortul dumneavoastră.Nu se stinge ca alte genți.Se potrivește compatibil cu aproape toate pompele electrice portabile de sân.Are o curea de umăr căptușită, care nu vă lasă să simțiți o încărcătură de conținut în timpul transportului.Are huse foto pentru bebeluși pe ambele părți.

Contra

Această geantă nu este potrivită pentru o pompă mai mare și mai rotundă.

Verdictul final

Fără îndoială, acest sac de pompare este bogat cu toate caracteristicile esențiale la care te poți aștepta de la un sac de pompare și chiar mai mult decât așteptările tale. Este perfectă și sigură, cu compartimente și pungi adecvate, facilitează proaspăta mamă să transporte lapte și accesorii și alte lucruri vitale pe care trebuie să le ducă în timpul ieșirii. Aceasta va fi o experiență de cumpărături demnă pentru cititorii noștri.

Pentru a cumpăra acest produs de pe Amazon, faceți clic pe linkul de mai jos

Cumpărați acest produs de pe Amazon

Geanta cu pompa de san New Yorker de Charlie G

Sursa: Faceți clic pentru a vizita Amazon.com

Această geantă de pompare a sânilor este concepută special de o doamnă care lucrează, care înțelege bine necesitatea de bază a unei mame care pompează sânul, în special cele care sunt doamne care lucrează.

Designul și mobilierul său bine sofisticat îl fac cea mai bună și mai confortabilă soluție pentru problemele de depozitare a mai multor pungi, deoarece acum puteți transporta totul împreună cu accesoriile pentru pompa de sân și laptele în această geantă elegantă.

Ce pretinde

Această geantă de pompare a sânilor pretinde că este ușor compatibilă cu aproape toate pompele portabile disponibile în mod obișnuit, cum ar fi Freestyle, Medela Pump in Style, Ameda, Ardo, Freemie, Spectra și Hygeia.

Oferă o facilitate de ținere în două direcții, așa cum se poate ține peste umăr sau crossbody folosind două curele supradimensionate, conform dorinței și cerințelor lor.

Aspectele, compartimentele și pungile sale bine mobilate permit utilizatorului să transporte fiecare lucru esențial într-o singură geantă, fără a-și compromite aspectul elegant cu această geantă de pompare ultra-elegantă pentru mamele care lucrează.

Ce Conține

Acest sac de pompare proiectat profesional conține compartimente dedicate pentru a îndeplini și a transporta anumite lucruri în fiecare dintre ele. Compartimentul inferior este destinat accesoriilor pompei de san si o pastreaza protejata de alte lucruri care se pastreaza in geanta.

Compartimentul mare și buzunarele laterale sunt menite pentru a vă păstra diferitele bunuri, cum ar fi mobil, chei etc. și alte adamour compozitie articole pentru bebeluși. Este realizat din nailon Cordura premium, care este foarte durabil și ușor de curățat.

Nu există niciun compromis cu stilul dvs., deoarece această geantă cu design modern este concepută de o mamă care lucrează pentru soluția supremă de extragere a sânilor pentru toate mamele care lucrează.

Experiența utilizatorului

Această geantă de pompare perfect concepută a cucerit inima utilizatorilor săi finali și acesta este motivul pentru care ei oferă recenzii atât de satisfăcătoare și pozitive cu privire la această geantă pe care o consideră demnă pentru ei și pentru alții.

Designul său mult sofisticat și aspectul interior bine structurat facilitează transportul laptelui și accesoriile de pompare pentru exprimare în orice loc, în funcție de nevoile și cerințele lor. În plus, facilitatea de curățare ușoară îl păstrează nou pentru o perioadă mai lungă de timp, fără a fi distorsionat.

Pro

Această geantă de pompare vine cu un compartiment diferit pentru păstrarea diferitelor articole pentru bebeluși și obiecte personale.Compartimentul său lateral poate fi folosit pentru a păstra foarte confortabil tabletele sau laptopurile.Este confectionat din material din nailon rezistent la apa si la varsare.Vine cu mânere și curea supradimensionată.Are fermoare glisante YKZ potrivite.Are picioare metalice care ajută la păstrarea curată a sacului.Designul său elegant îl face potrivit pentru mamele care petrec și lucrează.Este foarte compatibil cu aproape toate accesoriile portabile de pompare.

Contra

Acest sac de pompare nu stă drept dacă unele accesorii de pompare sunt scoase din el. Are nevoie de o bază mai puternică sau un aspect de acest fel.

Verdictul final

Dacă sunteți cel care este binecuvântat cu lapte matern prețios din abundență și trebuie să exprime acest lapte pentru utilizare ulterioară, atunci această pungă va fi alegerea perfectă pentru dvs.

Indiferent dacă mergi la birou sau pentru o ieșire, purtați accesoriile portabile de pompare a sânilor în el, fără a vă încurca cu obstacolul mai multor genți pentru a păstra diferite lucruri pe care, în general, trebuie să le transportați. Aceasta va fi o experiență de cumpărături demnă pentru cititorii noștri.

Pentru a cumpăra acest produs de pe Amazon, faceți clic pe linkul de mai jos

Cumpărați acest produs de pe Amazon

Geantă convertibilă Sarah Wells Kelly pentru pompă de sân

Sursa: Faceți clic pentru a vizita Amazon.com

Geanta convertibilă pentru pompa de sân Sarah Wells Kelly este o altă geantă de pompare a sânilor, pe care o puteți planifica pentru dvs. Geanta bine concepută și perfect construită este absolut perfectă pentru mamele muncitoare care au fost nevoite să iasă, dar care doresc să-și păstreze laptele prețios pentru bebeluș.

Purtați tot ce aveți nevoie în timp ce ieșiți într-o singură geantă, în aspectul său foarte convenabil, care nu vă permite să vă încurcați cu mai multe genți pentru diferite scopuri. Compartimentul său special conceput este compatibil cu aproape toate tipurile de accesorii portabile de pompare disponibile pe piață. În plus, are buzunare laterale XXL, care sunt special concepute pentru o pompă de spital, cum ar fi Medela Symphony.

Ce pretinde

Această geantă de pompare cu design ultra-clasic este concepută de o mamă care pompează pentru ca toate mamele care pompează, pentru a le ușura dificultatea în timp ce își exprimă atunci când ieși din casă sau din zona lor de confort. Vine cu compartimente și buzunare potrivite pentru dimensiuni și numere pentru a vă transporta accesoriile de pompare, precum și lucrurile dvs. fără nicio problemă.

Vine cu mai multe modele clasice, precum și cu imprimeuri solide, astfel încât să vă faciliteze alegerea pe cea care pare perfectă pentru personalitatea dvs. Foarte durabil și oferă asistență completă și servicii de remediere a reclamațiilor clienților.

Ce Conține

Alături de designul său perfect și versatil, nu există niciun compromis cu materialul acestei genți care este destul de durabil și foarte ușor de curățat. Este realizat din materiale de nailon ușoare, care sunt foarte ușor de curățat și durează foarte mult timp. Vine cu garanții asupra manoperei și materialelor, ceea ce îl face atât de demn de încredere, mai ales dacă plănuiți pentru prima dată să comandați un sac de pompare.

Experiența utilizatorului

Acest sac de pompare este o altă combinație bună de design elegant, împreună cu un aspect perfect pentru a ține fiecare accesoriu de pompare și lapte la locul său, fără a fi încurcat. Geanta durează o perioadă mai lungă de timp, fără a se decolora sau se împuținează, așa că se poate spune o investiție unică pentru utilizare pe termen lung.

Acesta este motivul pentru care mamele care pompează consideră că este atât de demn pentru a le ușura disconfortul să transporte diferite pungi de plastic sau alte pungi pentru a-și transporta accesoriile de pompare în timpul ieșirii.

Pro

Este realizat din material de nailon de foarte înaltă calitate și ușor.Este foarte usor de curatat.Este de lungă durată.Conține un aspect adecvat și compartimente pentru a transporta lapte și accesorii de pompare.Se pot transporta alte bunuri în afară de accesoriile de pompare.Are un design foarte clasic.Vine cu o garanție de service post-vânzare pentru manopera și material.Se potrivește compatibil cu toate accesoriile obișnuite de pompare electrică portabile disponibile pe piață.

Contra

Această geantă de pompare nu este potrivită pentru a transporta portofel de dimensiuni mari, laptop MacBook Air, sticlă de apă și telefon mobil.

Verdictul final

Dacă sunteți în căutarea unui sac de pompare elegant, împreună cu dimensiunea mare și aspectul precis, pentru a vă transporta toate lucrurile vitale împreună cu toate accesoriile de pompare, atunci căutarea dvs. se termină aici.

Aceasta este cea mai perfectă geantă pentru dvs. și, în plus, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la achiziționarea periodică a unui astfel de sac de pompare, deoarece materialul său special durează mai mult timp, fără a-i compromite funcționarea și aspectul.

Pentru a cumpăra acest produs de pe Amazon, faceți clic pe linkul de mai jos

Cumpărați acest produs de pe Amazon

Pompă de sân și geantă pentru scutece Momcozy

Sursa: Faceți clic pentru a vizita Amazon.com

Aceasta este o altă geantă pentru extragerea sânilor, care vine cu caracteristici multidimensionale, deoarece, în afară de accesoriile de pompare, puteți păstra scutecele bebelușului, cârpa bebelușului, tableta, mobilul, cheile, portofelul etc.

Această geantă vine cu o capacitate foarte mare, împreună cu 12 pachete speciale organizate, pe care cu greu le puteți obține într-o singură pungă. În plus, este foarte la îndemână, elegantă și durabilă și perfectă pentru mamele care lucrează.

Ce pretinde

Acest sac de pompare pretinde că păstrează laptele bebelușului și tot materialul de pompare într-o stare foarte sigură, fără niciun risc de scurgere. Are o zonă uriașă de amenajare și mai multe buzunare și compartimente necesare care vă asigură că, cu această geantă unică, puteți transporta orice alt lucru pe care trebuie să îl purtați cu dvs. în timp ce ieșiți.

Aspectul său elegant vă asigură că nu va trebui să faceți compromisuri cu aspectul dvs. și să vă ocupați de responsabilitățile materne. Purtați toate celelalte bunuri importante ale bebelușului dvs. în această geantă la îndemână pentru scutece pentru copii și rămâneți fără tensiune chiar dacă sunteți departe de casă.

Ce Conține

Acest sac de pompare portabil are un aspect foarte elegant, cu o capacitate de container de 15,7 L, care este destul de mare și suficientă. Are 12 buzunare bine organizate pentru pastrarea scutecelor pentru bebelusi, depozitarea hainelor umede, accesoriilor pentru pompa de san si tablete.

Are doua deschideri laterale care se potrivesc foarte compatibile cu pompele portabile de san precum Evenflo, Lansinoh, Philips AVENT, Spectra S1, S2, etc. De asemenea, are 3 sloturi izolate si un buzunar pentru laptop. Este fabricat din material de calitate foarte fină și impermeabil, fermoare metalice și curea de umăr care îi sporesc frumusețea, împreună cu durabilitatea.

Tags: No tags

Comments are closed.